Fijne zondag, fijne week!

Zondag met dit weer betekent niets anders dan trainen, wedstrijd rijden en genieten. En dat hebben de KONA LTD Teamies vandaag gedaan.img_0777

Linja startte in Steekwijk haar 2e wedstrijd van de wintercompetitie. Zoals gewoonlijk lag er een super mooi zwaar parcours. De benen voelden wel beter dan de vorige keer. Het klimmen ging aardig goed! De hele wedstrijd op de 2e plaats gereden. Op zulke parcoursen is het echt een feest op de HeiHei. Een mooie tweede plaats voor Linja dus, op naar de volgende! 

Lotte’s dag stond in het teken van: “fake it till you make it”. Het Nederlands studentenkampioenschap veldrijden met maar liefst 3 uur crosservaring verdeeld over twee trainingen. Met twee verschillende kleuren sokken van Mercurius (Nijmeegse studentenwielervereniging) aan was ze vandaag een mengelmoes van Mercurius en KONA LTD Team.”De wedstrijd ging van start en ik had gelijk een goede start waarbij ik de eerste twee ronden op kop hebgereden. Toen kwam er een andere vrouw achterop met duidelijk meer crosservaring met op en afstappen. Ze heeft een tijdje achter mij gereden en toen ingehaald. Ik heb haar prfullsizerenderoberen te volgen maar telkens op de stukken waar we van de fiets moesten pakte zij weer voorsprong. Super veel geleerd én genoten. Happy met mijn tweede plaats. Zo’n crossfiets is zo verkeerd nog niet…!”

Laura en Dave waren vandaag iets te laat wakker voor de TT in Ottersum maar dat resulteerde in een mooie tocht richting Kleve. Waarbij Dave met zijn goede oriëntatie al bijna op de terugweg was, was Laura daar niet van gediend en hebben ze nog de nodige hoogtemeters extra gepakt. Het dooien zorgde voor de nodige blubber maar dat liet de pret niet drukken. Op de rand van het bos ontdekte ze nog een leuk teamhuisje, zouden wij daar met z’n tienen in passen?

Fijne week allemaal!

img_0775

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s