Het seizoen is begonnen!

Welkom op onze gloednieuwe site! Het seizoen is begonnen zoals de titel al vermeld. Wij hebben dit weekend niet stil gezeten.

XCO Berlicum

_DSC0285.jpgAfgelopen zondag stond de eerste XCO-wedstrijd van het seizoen op de planning, in Berlicum. Het rondje staat bekend om zijn gebrek aan hoogtemeters maar daartegenover een heleboel draai en keerwerk.

Als eerste was het de beurt aan Karin en Lotte om zich te bewijzen. Karin heeft heel constant gereden en ziet dat het trainingskamp haar vruchten al heeft afgeworpen.
“Welke drops? Ik heb geen drop gezien, dat was toch gewoon een stoeprand?” Dit resulteerde in een mooie 16e plaats! Lotte heeft heerlijk genoten en zichzelf helemaal leeggereden, blij met een 3e plek!

Karl, Daniël, Roy en Robin vertegenwoordigden het KONA LTD Team goed en de nieuwe kleding sprong eruit tussen alle andere 50 amateurs. Zowel Roy als Karl hebben eenmalig grondonderzoek mogen doen maar zijn knap terug gekomen! Allemaal knap gedaan! Karl 38e, Daniël 21e, Roy 20e en Robin 12e.

Dutch Masters of MTB Haarle

Afgelopen zondag reed Linja samen met Marijn mee aan de estafette afstand 100-100 km ter voorbereiding op het wedstrijdseizoen. De vele regen maakte het parcours erg zwaar. Er stonden 400 mensen voor mij en heb mijzelf goed naar voren kunnen rijden. Martijn heeft dit nog een stukje kunnen uitbouwen. Uiteindelijk zijn we in het estafette klassement 3e geworden. Nu op naar Hel van Groesbeek!

Nieuwe kleding

Het zal jullie niet zijn ontgaan maar niet alleen onze site is nieuw. Ook onze outfit! Afgelopen donderdag, net op tijd, kreeg ieder zijn pakketje binnen.

fullsizeoutput_758

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s