Kona rules! Succesweekend!

Het was een mooi en druk weekend, met de start van de beneluxcup in het Belgische Beringen en een marathon op onze thuisgrond zijn er weer veel hoogte- en kilometers afgelegd.

Beneluxcup Beringen

Daniël, Robin en Lotte reisden dit weekend af naar België voor de eerste _DSC0439.jpgBeneluxcup van het seizoen.  Het parcours kenmerkt zich door flink wat rock gardens, technische passages, steile klimmen en een drop off. Per rondje ongeveer 230 hoogtemeters, 4-5 rondes per wedstrijd dus reken maar uit. Zaterdag was het de beurt aan Daniël en Robin. Beide enduromannen konden in de afdalingen laten zien wat ze ko
nden en dat zag je! Ook het klimmen ging hen goed af! Dit resulteerde in een 6e plek voor Daniël en een 18e plek voor Robin.

Zondag mocht Lotte zich uitleven op het parcours. Met de drie hoofddoelen: alles geven, op de fiets blijven en genieten. Dit samen was het recept voor een 4e plaats, Mega trots om nu al op het podium staan van een Beneluxcup.

2017-04-10-PHOTO-00001670

Hel van Groesbeek marathon

De naam is niet voor niets zo gekozen, steile klimmen volgden elkaar in rap tempo op. Geen seconde herstel dus.  9:30 was het startschot voor de 105 km met oa Roy, Karin en Laura. Als inwoner van Groesbeek keek Roy al maanden uit naar zijn thuiswedstrijd. En het ging goed…. Roy maakte deel uit van de voorste groep, de laatste ronde had ook hij krampen en het z_DSC0516.jpgwaar maar ondanks dat finishte hij super netjes op de 20 plaats en 11e in zijn leeftijds- categorie. Dit met een gemiddelde snelheid van  24km/u. Laura lag al snel op de 2e plaats en kon dit mooi de hele wedstrijd volhouden. Compleet leeg maar super happy met de 2e plaats. Karin had een gevecht tegen de krampen al na 60km sloegen ze toe maar ondanks dat op karakter gefinisht.

Om 10:00 was het de start van de 70km.  Linja reed een goede wedstrijd en werd 6e. Ook Hanne had haar lol. Bij terugkomst werd natuurlijk druk Strava bekeken. Misschien niet de snelste overal maar zeker wel de snelste naar beneden met een piek van 55km/u laat ze veel mannen stof happen in haar wiel. Voor Dave en gastrenner Arno was het een laatste test voor de meerdaagse in Kroatië. De heren hebben perfect teamwork geleverd en elkaar goed zeer gedaan. Missie gelaagd. Voor Karl was het zijn eerste marathon ooit, te snel gestart en in de 2e ronde vol krampen verloor hij veel plaatsen. Leerzame les maar het smaakt naar meer.

_DSC0560.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s