XCO Heeswijk Dinther

Afgelopen zondag stond Daniel aan de start van NL MTB Cup XCO in Heeswijk. Eigenlijk had Daniël een Enduro wedstrijd in Daverdisse België gepland staan, maar doordat hij vorige week in Willingen op zijn schouder was gevallen en deze nog steeds niet 100% aanvoelde wilde Daniël geen risico’s nemen. De start in Heeswijk is vrij smal waardoor er maar 4 a 5 mensen per startrij staan en Daniel daardoor op de 4e rij stond. Gelukkig is het stuk tot aan het bos waar het gelijk een single track wordt wel lang genoeg en kon hij goed opschuiven. Daniel reed als 2e het bos in en ze reden gelijk in de eerste ronde al met zijn vieren weg. Hij kon het tempo goed aan en reed ook meerdere keren op kop. Dit ging goed tot aan de voorlaatste ronde. Op dat moment zat Daniel in laatste positie en vooraan versnelde ze waardoor hij het moeilijk kreeg en een gat moest laten vallen. Net na start/finish bij het ingaan van de laatste ronde vond Daniel weer bijna de aansluiting, maar kon helaas het tempo niet volhouden. Hierdoor eindigde hij als 4e, helaas net langs het podium maar hij heeft wel een goed gevoel aan de wedstrijd overgehouden. Aangezien hij toch bijna tot het einde voor winst mee kon rijden.

Karin had helaas een pechdag in Heeswijk. Na een super start waarin ze met de eerste 6 mee kon rijden en alles lekker verliep ging Karin in een bocht naar links hard onderuit. Karin had teveel last van haar val en kon daardoor helaas niet verder. Dus helaas een DNF achter haar naam. . Maar positief dat ze is verraste de vorm en komt het harde werken er nu echt uit. . Dus goed herstellen, even balen en op naar de volgende.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s