Wereld beker en Enduro Giromagny

Enduro Giromagny

Daniël en Robin mochten dit weekend aan de gang in Giromagny. In de schaduw van de Grand Balon lagen vijf vrijwel nieuwe specials te wachten waar over geracet mocht gaan worden.

Het zou een lange dag gaan worden van 35km en 1500 hm lange stages en pittige klimmen. Daniël met startnummer 9 en Robin met nummer 23 stonden beide mooi vooraan dus lekker verse tracks !

De eerste stage van de dag was het nog een beetje inkomen maar naarmate de wedstrijd vorderde bleken beide renners mooi steady te kunnen rijden en geen grote fouten te maken. Na vijf uur onderweg geweest te zijn is Daniël 10e geworden en Robin 23e.

Next stop Enduro Boullion!

 

Wereld beker Val Di Sole

 

Lotte reed haar tweede wereldbeker van het seizoen in Val Di Sole.

Na een paar indrukwekkende en leerzame dagen verkennen op het parcours was het zondagochtend om 12:15 tijd om aan te sluiten achter grote namen als Langvad, Neff en Belemojna.

Ongelofelijk! Helaas begon de pech in het startvak al met ineens een aanlopende voorrem, vervolgens een crash bij de start door iemand in haar achterwiel en als klap op de vuurpijl een val in de eerste afdaling. Maar niet opgeven, Lotte had een doel: alles geven, goed indelen en uitrijden (en natuurlijk hopen op een goede klassering). Gestaagd ging ze door en merkte op de klimmen dat ze sneller was dan de rijders voor haarj. Na nog een kettingprobleem was het pechpakketje compleet, jammer. Echter rolde Lotte  zielsgelukkig over de streep, weer een ervaring rijker. Nog twee wedstrijden en dan de winter in. “Ik weet waar ik aan wil werken, want ik wil zo graag! Keep on dreaming 🙂”.

21083196_10214704625468425_1858452179001666338_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s