Dankjewel!

Lief Kona LTD Team, super bedankt voor de afgelopen 2,5 jaar! Vol trots weet ik nog dat ik voor het eerst het shirtje van Laura aan mocht bij de marathon in Willingen, daar alleen al van ging ik sneller fietsen! En vanaf die tijd ben ik alleen maar meer aangestoken door het mountainbikevirus. Ik ben onwijs dankbaar wat ik heb geleerd en hoe jullie mij hebben ondersteund! Als je mij 2,5 jaar geleden had gevraagd hoe mijn leven er nu uit had gezien, had ik zeker een ander antwoord gegeven… Ik geniet van ieder moment op de fiets! Volgend jaar niet meer op mijn Kona helaas, het is tijd voor een nieuwe stap. Via deze weg wil ik de teamies en de sponsoren (LT-sports, Sram, BikeBeast, Scope, VitesseCyclingwear, MitasBikeTyres, Konabikes, Mavic) bedanken. Kona Rules!

36064814_2066374797015694_2025425148508635136_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s