Top 2019! Gelukkig 2020!

Top 2019

Voordat er vooruit geblikt wordt op het jaar wat gaat komen verdient 2019 een mooie samenvatting van een aantal hoogtepunten. Het was wederom een succesvol jaar waarbij iedereen zich op zijn eigen manier heeft ontwikkeld en genoten heeft.

WK marathon
Teus heeft zich gekwalificeerd voor het WK marathon wat plaats heeft gevonden in Grächen. Een kwalificatie die hij heeft waargemaakt wat in de bijna vijf uur durende wedstrijd wist hij als derde Nederlander, en vijfde belofte over de streep te komen! Deze vorm heeft hij daarna meegenomen naar het NK marathon waar hij een mooie tweede plaats behaalde!

Laura in Finland
Midden december dacht Laura dat het nog niet koud genoeg was in Nederland en besloot Finland te bezoeken waar het op dat moment -15 graden was. Toch is zij daar in haar bikini in de sneeuw gaan liggen en liet zij zich door husky’s voorttrekken in de sneeuw. Dit alles niet voor niets want er gaan heel gave plannen uitkomen, stay tuned…!

Podium boy Daniël
Daniël tot het niet voor minder dan de winst. Dat blijkt wel uit het aantal keren dat hij ook afgelopen jaar weer het podium mocht betreden. Bij de masters categorie in de enduro wedstrijden weet hij vaak te winnen maar ook van een dagje cross-country rijden is hij niet vies. Hij werd 2e op het Nederlands kampioenschap in Sittard. Iets wat hem zeker lag met alle korte klimmetjes en toch wel technische afdalingen. Toch zit hij het liefste nog op zijn process bij bijvoorbeeld een Mega Avalange.

Vader Roy
Net op de valreep van 2019 is misschien nog wel het grootste hoogtepunt van 2019 bereikt. Namelijk de geboorte van Sjors, het eerste kindje van Roy en May. Sjors is helemaal gezond en over een kleine twee jaar verwachten wij haar ook in het bos natuurlijk!

Afscheid
2019 is een afsluiting van een jaar en dat betekent ook afscheid nemen. Linja, Dave en Robin zullen het team verlaten. Zij hebben veel voor het team betekend de afgelopen jaren en wij wensen ze alle goeds toe voor in de toekomst!

gelukkig 2020

2020, een speciaal jaar. Een nieuw decennium met weer heel gave plannen en ideeën. Ieder op zijn eigen manier maar zeker ook met elkaar. Niet wetende wat 2020 gaat brengen zijn de dromen en luchtkastelen al wel gemaakt!

Nieuwe naam
Misschien was het u al opgevallen maar vanaf 1 januari gaat het team verder onder de naam Kona-Orbea LTD team waarbij LT-sports nog steeds hoofdsponsor blijft van het team. Ook de website is helemaal vernieuwd! Het team gaat rijden op verschillende fietsen van zowel Kona als Orbea die Laura allebei in haar winkel verkoopt. Benieuwd naar de fietsen? Neem een kijkje op onze materiaal pagina, spreek een van de teamleden aan of kom langs in Laura haar winkel.

Lotte
Lotte komt, na een jaar bij het Scott Goeman Cycling team te hebben gereden, weer opnieuw het LTD team versterken, nu in combinatie met individuele sponsoren.

“Het gevoel van het LTD team is goed en ik voel mij op mijn plek dat ik het maximale uit mijzelf kan halen en bovendien iedere dag blijf genieten van de sport. Het is mooi te kunnen rijden met lokale sponsoren en daarmee het mountainbiken in Nederland en Nijmegen te promoten. Omdat ik nu ook arts ben is het essentieel om een goede balans te creëren tussen fietsen en werken en met alles dicht in de buurt is dit een stuk fijner. Ik zie uit naar komend seizoen! En ik rij met trots in de kleding van Laura!

Ook komend jaar zal zij alle Europese wereldbekers rijden, de 3Nationcups en af en toe een marathon. De focus ligt op de cross-country wedstrijden.

NK marathon Groesbeek
Wat zeker een hoogtepunt gaat worden komend jaar in het Nederlands Kampioenschap marathon wat plaats gaat vinden in Groesbeek. De Hel van Groesbeek neemt het kampioenschap op zich en het zal al plaatsvinden in april. Teus en Roy hebben hem al groot in hun agenda genoteerd. Lotte en Laura staan wellicht ook aan de start…!

kortom, stay tuned…!

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Volg ons op facebook of instagram. Of de losse renners op hun social media.

Daniel (Instagram),
Laura (Instagram) of Laura (Facebook)
Teus (Instagram)
Roy (Instagram)
Lotte (Instagram) of Lotte (Facebook)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s