Het LTD team stelt zich voor!

Met trots presenteren wij jullie het LTD team van 2020! Nog nauwelijks wedstrijden gereden maar als ze weer beginnen zijn wij er helemaal klaar voor. En ondertussen trainen wij in onze verse kleding en op de gloednieuwe fietsen. Maak kennis met de renners, fietsen en sponsoren.

Op een warme vrijdagavond in de bossen bij Nijmegen op de nieuwe mountainbike route werd alles vastgelegd. Daniël stal gelijk de show door eens te laten zien hoe hoog zijn Hei Hei wel niet kan springen.

Het mooie aan het team is dat iedereen zijn specialiteit heeft. Daniël is de koning der techniek en springen alhoewel Teus maar weinig onderdoet voor hem. Roy kan op de Duitse marathons al zijn krachten kwijt. Lotte probeert zo hard te klimmen als Daniël en Teus afdalen maar kan nog veel van hen leren wat betreft techniek en Laura is allround een heel goede renster en heeft bovendien oog voor waar de meest toffe single tracks en afdalingen liggen. 

Naast geweldige fietsen van Kona en Orbea wordt het LTD team ook ondersteunt door verschillende andere sponsoren. Deze kun je vinden op de sponsorpagina. Lotte heeft daarnaast nog individuele sponsoren. Deze kun je vinden op haar eigen pagina. 

Renner in detail

Fiets in detail

Fietsen van alle renners zijn de vinden op de materiaalpagina.

Fotocredits voor Okke Kamps en Daan van Oort!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s