De geur van bergen

Na een lange periode van hard werken, trainen maar met als voornaamste boodschap ‘blijf thuis’, maakt het LTD team nu dankbaar gebruik van de versoepelingen die het mogelijk maken weer wat meer uit de buurt te trainen. We waren bijna vergeten hoe heerlijk dat is!

Laura in Finland en oostenrijk

Na een heel drukke periode in de winkel kon Laura begin juni (eindelijk!) even naar Finland om daar bij te komen. En in juni gaat de zon in Finland niet onder wat haar bezoek nog meer bijzonder maakte. Fietsen naar de sneeuwgrens, tot 03:00 ’s nachts en achter husky’s, alles kan van de bucket list af.

Na een goede week in Finland en 4 dagen thuis was de reis naar Oostenrijk alweer gepland. In Nauders (lees: trailparadijs) heeft ze samen met haar 4Island race partner Kristien Achten en twee vrienden hele dage op de fiets gezeten. Eat – bike – eat – bike – eat – bike/show – sleep and repeat. Daar is zeker aan de wennen! En een mooie voorbereiding op een enduro wedstrijd in september in Davos die gepland staat.

Teus en Lotte in de ardennen

Iets minder ver maar niet minder ruig hebben Teus en Lotte zich vermaakt in de Ardennen. Na een goed onderzoek op de strava van Daniël wisten ze de goede trails te vinden en hebben hun techniek bijgeschaafd in de Belgische bergen. Het weer was prachtig en de paden lagen er mooi bij. Naaldbossen en flowie trails werden afgewisseld met steile afdalingen. Het weekend werd afgesloten met een parcoursverkenning in Beringen waar eind augustus als het goed is de eerste cross-country wedstrijd gaat plaatsvinden.

daniel in de vogezen

Daniël had voor zijn doen veel te veel op de Hei Hei en de racefiets gezeten. Alhoewel deze fietsen geen garantie geven op dat hij met twee wielen op de grond blijft staan… Toch werd het tijd om de Process weer uit het stof te halen en wat is een betere vuurdoop dan de Vogezen.

Langzaam start alles weer op en de eerste wedstrijden zijn gepland. Duimen dat het mogelijk wordt deze te laten plaatsvinden, mits onder goede en veilige omstandigheden natuurlijk. Hopelijk binnenkort weer wedstrijdverslagen. We zijn er klaar voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s