Dave van de Pol

Naam: Dave van de Pol
Leeftijd: 42
Nationaliteit: Belgisch
Woonplaats: Kranenburg
Discipline: XC, Marathon

Mijn invulling binnen het team zal zijn als renner en mecanicien. Na 22 jaar in de sport ben ik de liefde van het fietsen nog steeds niet verloren. Mijn doelen zijn om anderen te kunnen aanzetten tot mountainbiken en plezier hebben op de fiets. Door het fietsen van mooie (meerdaagse) marathons heb ik een mooi stuk van de wereld gezien, van Zuid Afrika tot Polen. Marathons en XC zijn vooral mijn passie en ik hou van een hoog fun gehalte tijdens en na het fietsen, en ben als Belg zijnde zeker niet vies van een lekker herstel biertje.
Uitslagen zijn voor mij minder belangrijk dan uitdaging en beleving van het mountainbiken.
fullsizeoutput_740.jpeg

♣ 15e 4-island stage race Kroatie 2016 ♣ 2e 24-uursrace Nuenen 2014 ♣ 10e classic Sudety challenge 2014 ♣ 45e Beskidy trophy 2015