Lotte Koopmans

Naam: Lotte Koopmans
Leeftijd: 23
Nationaliteit: Nederlands
Woonplaats: Nijmegen
Discipline: XC

Mijn fietsende leven is nog maar kort. Mijn eerste fiets kreeg ik voor mijn eindexamen en toen is het avontuur eigenlijk begonnen. Ik vind het heerlijk om alleen of met anderen door de bossen de rijden en uitdagende parcours op te zoeken. Sinds maart 2016 heb ik een wedstrijdlicentie en probeer ik nu zo veel mogelijk XC wedstrijden te rijden om ervaring op te doen. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik dit jaar nog niet een keer met tegenzin op de fiets heb gezeten. Inmiddels rijd ik net als de rest van het team op een Kona, heel gaaf!
Het mountainbiken combineer ik met mijn studie geneeskunde. Ik loop coschappen dus mijn trainingen zijn vooral ’s avonds en ’s ochtends. Soms is dat best pittig maar ik heb er ervoor over! Niet is lekkerder dan na een lange dag op de fiets te mogen stappen en jezelf eens flink uit te dagen of juist te genieten van de rust en de omgeving.
fullsizeoutput_74a.jpeg

♣ 1e NSK mountainbike 2016 ♣ 5e beneluxkampioenschap Houffalize 2016 ♣ 3e Pearl Izumi cup Sittard 2016 ♣ 5e Pearl Izumi cup Zoetermeer 2016 ♣ 4e marathon Willingen 2016 ♣ 5e overall klassement beneluxcup 2016